Известие

Collapse
No announcement yet.

Много въпроси относно GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от IwaN Покажи съобщение
    Да, d0b0 Иначе GTV е адското и все пак съм си на мнение да си намеря такова. Но все пак първо да взема книжка.
    Знаем се много добре с него А докато вземеш книжка , може да си промениш мнението за кола . Времето ще покаже .

Първоначално публикувано от b_angelov
    A aко спукаме гума какво правим? И спрейче не виждам
    Ще трябва да уплътним по някакъв начин времето , докато дойде пътна помощ
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

И аз мога да порвърдя, че дългокраките трудно излизат от GTV-то, без да надраскат прага с токове! :>

Най-фрапиращо е не като не можеш да прецениш ъгала на дупката и дълбочината и, а секунда след това, като си удариш главата в тавана!
      Alfa Romeo GTV 1.8TS 144hp 2000` - Hell on wheels

Comment

Първоначално публикувано от Hipopotigar Покажи съобщение
        И аз мога да порвърдя, че дългокраките трудно излизат от GTV-то, без да надраскат прага с токове! :>
        Ау, това за праговете ми е болна тема, заради тия с дългите кокили. Чудя се ако им играя една водна шкурка какво ще стане? Дали ще се заличат, или ще окендзам праговете още повече?
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
          Ау, това за праговете ми е болна тема, заради тия с дългите кокили. Чудя се ако им играя една водна шкурка какво ще стане? Дали ще се заличат, или ще окендзам праговете още повече?
          Ще ги прецакаш - според мен след водната шкурка ще трябва някаква сериозна обработка с пластик иначе всичко друго няма да е устойчиво
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Борко, гледай повече в това, дето ги дере праговете, отколкото в надраните прагове - това е най-добрия начин за оправянето

Comment

Пич аз също съм с ГТВ и ми е първата кола след учебната. Вече 2 год. и нещо я имам и да чукна на дърво всичко е ок. Купувай щом си намислил и да знаеш че винаги ще се набивасх на очи, без значение какво друго има движещо околу теб. Поздрави

Comment

П.с. Още съжелявам , че не влязох във вашия отбор с едно черно втора фаза с червен салон и червено табло [/QUOTE]

Ако говорим за същото......Аз го купих.....красавица. От София...Герена....и на мен ще ми е първа кола.

Alfa Romeo Spider 2.0 Twin Spark

Comment

Снимки не е зле да качиш да и се порадваме

Comment

---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                    Снимки не е зле да качиш да и се порадваме
                    Още не съм си я прибрала вкъщи. Вчера я уговорих, в понеделник си я плащам и взимам. Още нямам снимки.
                    Last edited by Yoko; d.m.y г., 22:34.

Comment

Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщение
                      ---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Още не съм си я прибрала вкъщи. Вчера я уговорих, в понеделник си я плащам и взимам. Още нямам снимки.
                      Охо ти си ТЯ Успешна покупка ти пожелавам в понеделник.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                        Охо ти си ТЯ Успешна покупка ти пожелавам в понеделник.

Мерси. А имайки предвид че съм ТЯ...ще си я пазя и няма да я ръчкам като идиот. Пък и нямам още опит...така чееее...

Comment

колежката ще се разхожда из София и ще събира погледи,поздрави за количката и да те слуша,само да си я търкаляш без особени грижи !!
                          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Изчетох какво ли не и общото мнение е ,че тази кола не е подходяща за първа кола. Предполагам че има нещо вярно, щом не 1 и 2-ма, а поне 10 души са дали това мнение, но си мисля, че има значение и как ще караш колата и, че си е до човека.

1 - не съм 20 годишно момче, което си мисли, че като кара със 120 в града е голям гъзар.
                            2 - за да се види колата гъзарщината е да се кара бавно... (но не да перавиш задръстване естествено - това е дебилно бавно вече)
                            3 - мисля да запазя себе си, колата си и книжката си.

При положение, че не съм свикнала с нито една кола (освен с БМВ 5), мисля, че лесно ще свикна с Алфата.

Мнения???

Comment

Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщение
                              Изчетох какво ли не и общото мнение е ,че тази кола не е подходяща за първа кола. Предполагам че има нещо вярно, щом не 1 и 2-ма, а поне 10 души са дали това мнение, но си мисля, че има значение и как ще караш колата и, че си е до човека.

1 - не съм 20 годишно момче, което си мисли, че като кара със 120 в града е голям гъзар.
                              2 - за да се види колата гъзарщината е да се кара бавно... (но не да перавиш задръстване естествено - това е дебилно бавно вече)
                              3 - мисля да запазя себе си, колата си и книжката си.

При положение, че не съм свикнала с нито една кола (освен с БМВ 5), мисля, че лесно ще свикна с Алфата.

Мнения???
                              Много хубаво мислиш! мнение 2 пази картера и избягвай превземания на тротоари, картера е ниско

Comment

При GTV-то позицията на шофьора е ниска и видимостта е доста ограничена. Точно поради тази причина доста от колегите твърдят ,че това не кола за ученици (което си е истина) ,но всичко си идва с опита и навъртените километри ,а и шофирането е като правенето на деца ,ти може да внимаваш ,но другите не карай си колата с удоволствие и не си напрягай излишно. Честита да ти е и чакаме снимки
                                Last edited by mochko1; d.m.y г., 03:11.
                                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                                sigpic
                                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
                                X